Bejelentés


www.minden.hu Helló!!!új oldal m.andrewtol...Remélem tetszeni fog.Jó m

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hírek

Sporthírek

Ronaldo fogyókúrázik

SAO PAULO — Önkritikusan nyilatkozott Ronaldo, a legutóbb az olasz AC Milannál alkalmazott kétszeres világbajnok brazil futballista. A 32 éves dél-amerikai csatár februárban szenvedett térdszalagszakadást, azóta nem játszott és látványosan elhízott.

„Sok mindenről kellett lemondanom az elmúlt hetekben, mert már nem tudtam mit felvenni, az összes ruhámat kihíztam. Motivál azonban az, hogy vissza akarok kerülni a válogatottba” – jelentette ki a brazil klasszis, aki most úgy gondolja, hazájában, a Flamengo csapatában focizna legszívesebben. Erre legkorábban téltől lenne lehetősége.
Spanyol szívás


A csütörtöki(2008.10.30)Real Unión–Real Madrid Király-kupa-mérkőzés 13. percében a vendégek középpályása, Rubén de la Red minden előjel nélkül összeesett, mozdulatlanul terült el a gyepen. A gyorsan érkező, szakszerű segítségnek köszönhetően hamar hordágyra került, és szerencsére már ott visszanyerte az eszméletét. Azóta az orvosok megállapították, hogy a középpályás rosszullétét túlterhelés okozta.


Megsérult a világelso

Roger Federer után Rafael Nadal is visszalépett a Párizsi tornáról.
A világelso Rafael Nadal sérulés miatt feladta a mérkozést Nikolaj Davidenko ellen.A torna nyereménye:2,27 millió euró.Végul a 9. helyen végzett.A meccs után a lábát és a karját fájdította,de meg lehet,hogy csak szégyenébe tettette.Az elsó szett végén mutadta,hogy nem folytassa tovább.


FK DAC-FK Slovan meccs


Letartóztatások és rendbontás kísérte a negyedórára félbeszakadt Dunajska Streda-Slovan Bratislava szlovák bajnoki labdarúgómeccset.13 szurkolót még a meccs előtt előállítottak, 16-an megsérültek, hárman kórházba kerültek. A pozsonyiak a DAC székházát üvegekkel és görögtüzekkel dobálták meg. A rendfenntartó erők közbelépése nyomán több vérző fejű Slovan-drukkert vittek el a helyszínről.
A találkozón 1020 rendőr mellett rengeteg biztonsági őr és katona ügyelt a 10 ezer nézőre. A stadionban több helyen lehetett magyar zászlókat, s Nagy-Magyarországot ábrázoló drapériát látni.

A meccs a 15. percben negyedórára félbeszakadt, miután a rendőrök behatoltak a magyar szurkolók szektorába, az összecsapás következtében több sérültet szállítottak kórházba. Egy szurkolót mentőhelikopterrel vittek el, miután eltört az állkapcsa és nem lélegzett, ezért intubálni kellett, azaz csövet vezettek a légcsövébe, hogy újraindítsák és biztosítsák a légzést. A helyszínen tartózkodók beszámolója szerint a rendőri beavatkozást nem előzte meg rendbontás.
A stadionban elterjedt, hogy haláleset is történt, ezt a hangosbemondó cáfolta.

Mozivilág HARRY POTTER

(HíREK)

Felkerült a YouTubre-ra az előzetes a JÖVŐ júliusban bemutatásra kerülő Félvér Herceg filmből, amit itt meg is nézhettek: http://www.youtube.com/watch?v=Li_lT_1cLbw.

Valamint egy friss hír:2008 december 4-én megjelenik a Bogard Bárd meséi című kötet,amelyről a 7-es részben olvashatunk. (Kiváncsian várjuk)

Friss hírek a magyar kiadásról:
- a könyv 128 oldalas lesz
- keményfedeles kiadású lesz
- védőborítója nincs, lesz rajta azonban egy szalag "Harry Potter világának legendás mesekönyve" felirat.

2008 NOVEMBER

Várhatóan november 6-án megjelenésre kerül a MADAGASCAR 2-című animációs film.néhány érdekesség a filmről:

Eredeti cím: Madagascar: Escape 2 Africa
amerikai film, animációs, családi, 98 perc
Szereplők: Magyar szinkron: Liptai Claudia, Zámbori Soma, Molnár Levente, Seder Gábor
Rendező: Eric Darnell és Tom McGrath
Forgalmazza: UIP-Duna
Eredeti megjelenés: 2008
Mozipremier: 2008. november 6.

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?PspRhTXKBHMnX [ 2009-02-15 16:34 ]

r7Vxjb gsldeulwwjwy, [url=http://woafhaprutal.com/]woafhaprutal[/url], [link=http://sjncfibtyrxy.com/]sjncfibtyrxy[/link], http://zmevldffpiwm.com/ponHCkvWQDZhdeQAR [ 2008-12-13 06:12 ]

lLZB1j pugieiutbayr, [url=http://lmglllvvmgoq.com/]lmglllvvmgoq[/url], [link=http://mnhtqywbsbas.com/]mnhtqywbsbas[/link], http://yvodjfafvoae.com/
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!